zondag 7 december 2008

Getting Things Done en Remember The Milk

www.rememberthemilk.com

Volgens de "Getting Things Done"-methodologie moet je alles wat je nog te doen hebt bijhouden in lijstjes per context. Hiervoor gebruik ik de gratis dienst "Remember The Milk" en het lijkt goed te werken!

"Backpack" van 37signals.com heb ik ook overwogen om de lijstjes bij te houden, maar daar is de gratis versie beperkt tot 5 lijstjes, wat niet genoeg is. [Update 2017: Alternatieven: https://blogging.im/backpack-alternatives ]

Voor een publiek lijstje met cadeautips gebruik ik al jaren tadalists.com. Eén keer per jaar vink ik af wat ik ondertussen al gekregen of zelf gekocht heb en vul ik aan waar je mij nog een plezier mee zou kunnen doen. Het werkt prima!

1 opmerking:

Anoniem zei

Probeer www.dorisapp.com eens, ben ik op overgeschakeld omdat ik rtm iets te omslachtig vond.